søndag den 31. marts 2019

Årets første påskefrokost

I weekenden
 var vi til årets første påskefrokost.


 Jeg elsker denne højtid,
 og vi var jo godtnok lidt tidligt ude.
 Sådan er det
 når alle skal finde tiden til det.
Men så kan vi til gengæld måske,
nå endnu flere dejlige frokoster ;)


Nå men jeg stod for brødet til frokosten.
Og jeg kan ligeså godt sige det....

Det er simpelthen
 det bedste brød
 jeg nogensinde har bagt.
Det var min yndlingsopskrift,
som I kan finde 

Jeg havde dog suppleret med,
en surdej, og så bagte jeg det i min stegeso,
i ovnen.

Det havde den sprødeste skorpe


Og se lige en krumme.


Det var bare så lækkert,
og tilbehøret var endnu bedre.

Nanette havde lavet
en lakserede, med vagtelæg
og ørredrogn.


En frisk rejesalat
med asparges, rødløg,
 rosa peberkorn og en lækker dressing.


Der var mange flere skønne retter,
og så havde vi hver især 
taget forskellige øl og snapse med.

Min favorit øl,
 udover den obligatoriske Limfjordsporter, 
var denne lidt uhyggelige dame,
 som jeg havde fundet. 
Nøøøøj den var go!
(Ja jeg er til de mørke fyldige smagfulde øl)


Men til silden,
 sværgede vi alle til,
Jacobsens IPA.

Snapsene,
 blev serveret i de fineste keramik bægre.


Det var en dejlig dag,
med masser af lækker mad,
specielle drikke,
og gode venner.

Flere dage som denne, tak!
Og de kommer lige om lidt ;)

Rigtig god aften og knus
Lone



4 kommentarer:


  1. It looks very appetizing. Hugs and greetings from Poland.
    Anita

    SvarSlet
  2. Dejligt at være i god tid, så er der jo som du siger: plads til flere af slagsen. Og uhmmm hvor ser det godt ud det tilbehør, og dit brød er lækkert med lækkert på, savl til det hele. Dit brød er under mine favoritter, you know <3
    Jeg er også begyndt at bruge surdej, i dag skal jeg på tøse besøg, og har bagt boller og rugbrød vi skal spise, begge dele med surdej, og der er gode huller i bollerne:-)
    Tusinde tak for madinspiration, sådan en lakserede har jeg aldrig set før!
    Ha den mest vidunderlige dag Lone
    Stort KNUS Anette

    SvarSlet
  3. Det ser både smukt og lækkert ud. Forårsmad er så pyntelig. Du må nu se, om du ikke kan finde en hvid heks til din øl - sort er da ikke lige dig :D
    Knus, Karen

    SvarSlet
  4. Smukt bord og det ser godt nok lækkert ud. :)
    God påske
    Kh Birgitte

    SvarSlet