225 g blendede havregryn
250 g mel
1 ts bagepulver
1 ts natron
1 halv vanille stang
1 knivspids salt
2 æg
226 g smør
200 g muscovado sukker
225g sukker
225 g chokolade knapper (en pose)
evt. lidt hakkede valnødder
Rør de to slags sukker sammen med smør og vanille, så det blir helt fluffy
Derefter tilsættes æggene et af gangen ( helst stue tempererede æg)
Når det er rigtig godt mikset, sies mel, havregryn, bagepulver og natron i
Og nu blir det en noget underlig blanding, så derfor bruger jeg en grydeske at blande med
Tilsidst blandes chokoladen og evt valnødderne i, jeg valgte at lave uden nødder, denne gang
Så formes kagerne. Brug ca 2 ss pr kage, så der blir ca 30 stk kugler, og husk de flyder noget ud under bagningen, så sørg for god plads.
Bag dem i ovnen på 175C i cirka 10 minutter
Og så kan man jo pakke en lille lækker ting til en værtinde gave :)
Hav en rigtig dejlig lørdag aften
Mange kram fra Frk Hall
Uuuuhm. Det kunne da vist godt blive en klassiker.
SvarSletJa det tror jeg ski osse den allerede er blevet hihi.. Har bagt dem tre gange denne uge ;)
SvarSletI den oprindelige opskrift er der ikke brugt muscovado sukker, men jeg synes bare det gir sådan en krydret og helt karamel agtig smag. Dejligt
SvarSlet