mandag den 15. februar 2016

Billed rammer


Idag vil jeg vise jer hvordan man kan bruge billed rammer på forskellige måder.

Den anden dag fandt jeg et gammelt billed på loftet. Det er et billede af mine oldeforældre og bedsteforældre. Min mor og min onkel som små. Det havde ikke nogen ramme, og jeg havde ikke en der passede. Så jeg måtte prøve at tænke lidt kreativt.


Jeg fandt en gammel bakke, som jeg malede hvid. Jeg limede billedet på og pyntede kanterne med blonder, bånd og perler. Jeg tænkte det kunne være lidt sjovt at skrive familie navn og årstal på.
 Men jeg vidste kun at det var fra mine oldeforældres sølvbryllup, og at min mor ser ud til at være omkring 3-4 år. 
Men så kom jeg efter at jeg har deres gammel bibel liggende, og jeg vidste at der står datoer på fødsler, konfirmationer og bryllupper, på vores familie. Så hvis mine oldeforældres bryllup var noteret deri, kunne jeg jo regne mig frem til årstallet.


Og minsandten om ikke der står at de blev viet den 8-6 1924 og så var det jo hurtigt at regne ud at årstallet var 1949 og at min mor så har været fire år, da billedet blev taget.
Her kan i se årstallet 

Nu står billedet og pynter på min lille skænk


Her har jeg brugt et par billeder af min mormor og min oldemor. Billedet af den lille pige er min mormor, og den unge kvinde er min oldemor.


Jeg har malet rammerne hvide, og slebet kanterne, så de ser gamle ud. Derefter har jeg limet dem fast på et bredt stykke blonde, og afsluttet blonden med et smykke.

Jeg synes det er en sjov måde at samle et par billeder på, hvor personerne har relation til hinanden


I soveværelset har jeg en række gamle rammer til at stå til pynt. Der er ingen billeder i, men jeg synes de er så smukke i sig selv

Her i den store ramme har jeg hængt et sødt lille skilt op


Det var lidt forskellige idéer til anderledes måder at bruge billed rammer. Måske kan i selv bruge idéerne, ellers håber jeg bare at i har nydt billederne


Jeg vil ønske jer alle en rigtig dejlig mandag aften 


knus Lone Hall2 kommentarer:

 1. Sikke nogle fantastisk skønne gamle billeder Lone. De er da så fantastisk at have. Kan godt forstå de skulle op og pryde. Hvor sjovt at der er beskrevet kirkelige handlinger i bibelen. Det er da en fantastisk måde at gemme mærkedagene på. Det tror jeg skal huskes.
  Vielses attesten er da så smuk. Du er meget heldig at have så smukke ting. Noget du virkelig skal værtsætte.
  Jeg har desværre ikke så mange ældre ting fra vores hjem da det brændte 14 dage før min konfirmation. Så de ting jeg har, har jeg fået af andre i familien og er meget øm omkring dem....

  Rigtig skøn dag i den flotte sol
  Charlotte

  SvarSlet
 2. Tusinde tak Charlotte ❤️ ja jeg er også meget meget glad for de ting :0)
  Men hvor er det trist med den brand, men godt du alligevel har fået lidt af de andre i familien
  Skøn dag til dig osse ❤️
  Knus Lone

  SvarSlet