søndag den 2. juni 2013

SOMMER, FLANKSTEAK OG DADELKAGE


Så blev det sommer i Danmark :-) både efter kalenderen, og osse vejret! Himlen er fantastisk blå

Og kong Hans spankulerer stolt rundt i haven, og har styr over "Madammerne" ;-)

'Vi havde igen bestemt os for at grille, og havde fundet en flot flank steak. Det er ikke smør mørt kød som mørbrad, men et ganske okay stykke, når det blir grillet meget kort tid, og får lov at trække et kvarters tid efter. 
John havde barderet kødet med hvidløgs stykker, og rosmarin fra haven. Han grillede det ca 15 min ialt, og lod det trække ligeså længe. Det var et rigtigt godt stykke kød med saft og kraft.

Jeg havde lavet en god salat til, af tomater, agurk, avocado, blåbær og rødløg. Der var feta til at putte ovenpå salaten, og en dressing af citron olie og lime balsamico
Vi sad ude til kl 21.30, så blev det en smule køligt, og vi valgte at spise desserten inde i stuen. Jeg havde hevet en kage op af fryseren, jeg helt havde glemt lå der, så det var dejligt nemt ;) Det var en dadel kage a la "umahro" og opskriften er her:


 Den smagte fortrinligt med skyr og bær til Nu tror jeg dynerne kalder for det blir en lang, og dejlig dag imorgen. Vi skal en tur i Ikea, og ud at besøge tøsen og kæresten, som får ny hundehvalp :) 
Denne lille lækre sag, som er en blanding af en shitzu og en eller anden, anden race som jeg ikke kan huske navnet på ;)

og bagefter skal vi spise på restaurant Cox Orange i Jomfru  Ane gade i Ålborg, som jeg sikkert vil blogge om.

Sov rigtig godt og hav en dejlig søndag.

1 kommentar: