mandag den 11. juni 2018

Rosenblade.


Lige nu mens jeg sidder her og skriver, 
stormer og regner det. 
Det er på ét døgn vendt fra sommer og 30 grader,
 til efterår og 12 grader.
Så jeg er så glad for,
 jeg fik plukket alle de rosenhoveder,
 der var lige ved at falde af sig selv.


Jeg bruger rosenbladene til at lave gelé af.

En grydefuld smukhed.


Selv i kogt tilstand synes jeg de er smukke.


Opskriften på geléen kan I finde 


Ønsker jer en dejlig dag og ny uge.

Knus

Lone






16 kommentarer:

  1. Oooooh!
    Rose petals are lovely and the scent is wonderful!!
    Thank you for this idea!

    Have a sweet summer week with your roses!
    Hugs,
    Susanna

    SvarSlet
    Svar
    1. You’re welcome dear Susanna
      Nice weekend

      Hugs, Lone

      Slet
  2. Åh, det er mange år siden jeg har lavet rosengelé. Det er ellers en god ting at lave :-)
    Dine billeder er fine: Fulde af sol og sommer - selv om sommervejret lige holder pause et øjeblik ...
    Knus fra Nana

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Nana
      Ja der har været lidt ophold i det gode vejr, men håber det snart vender tilbage ;)
      Rigtig god weekend

      Knus, Lone

      Slet
  3. Hvor er det en fantastisk flot blog du har, billederne alene kunne jeg kigge på i timevis. Kunne altså godt blive fristet til fremstille rosengele, farven er så skøn.
    Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange mange tak Birgitte
      Hop du bare ud i at lave rosen gelé, det er så lækkert.
      God weekend

      Knus, Lone

      Slet
  4. Sikke en skøn idé at bruge rosenbladene til at lave gelé af! Hvor er det smukke billeder. Klem

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak. Ja det er dejligt at bruge bladene istedet for de bare falder.
      Rigtig god weekend

      Knus, Lone

      Slet
  5. Det ser interessant ud. Men her er familien ganske kræsen, så jeg nøjes med at tørre roserne til kaninen.

    Kærlig hilsen Susanne Josephine

    SvarSlet
    Svar
    1. Hihi så er det godt du kan gøre kaninen glad ;)
      Rigtig god weekend kære Susanne Josephine

      Kærlig hilsen
      Lone

      Slet
  6. Så flot det ser ud Lone.
    Det smager også pragtfuldt.
    Jeg har også stået i køkkenet hele dagen og syltet.
    I det her regn og blæse vejr er der ikke andet at lave......
    Hmmmmmm jo rengøring er så forsømt her. Men gider det ikke lige. Nu var det syltning der blev interessant.

    Smuk aften
    Knus

    Charlotte

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have Charlotte.
      Hehe rengøringen løber jo ingen steder ;)
      Det er så dejligt at hygge med at sylte i såden et kedeligt vejr. Men skal vi ikke satse på lidt sommer igen, så vi kan komme ud?

      Rigtig god weekend
      Knus, Lone

      Slet
  7. Uhmmm, ja spiser med øjnene, hvor er det smukt, og hvor lyder det lækkert. Ved ikke om jeg får det afprøvet, men nu er det næsten smagt, det kan du være helt sikker på:-)
    Jeg plukkede rosenblade i går, og overhældte dem med kogende vand. Det skal bruges til huden:-)))
    Ha den dejligste dag i det lidt køligere nord.
    Kæmpe knuser og glade klemmer
    Anette

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak kære Anette ❤️
      Det lyder altså også lækkert med det rosen creme. Du må lige gi opskriften næste gang vi ses, så gir jeg et glas rosen gelé ;)

      Smuk weekend og godt plantemarked imorgen

      Knus, Lone

      Slet
  8. Lis Coskun Laursen15. juni 2018 kl. 20.02

    Kan man bruge alle slags rosenblade ? Spørger bare, for jeg er helt ukendt i det univers - men det ser så lækkert ud :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det skal være dem med meget duft, for at de kan give smag :)
      Knus, Lone

      Slet