tirsdag den 19. juli 2016

Omdekoreret køkken


Imorgen får jeg gæster. Det elsker jeg. Og så skal der jo gøres lidt rent også. Dét elsker jeg IKKE ;o)
Men det der følger med, er jeg til gengæld helt vild med.... Nemlig omrokering.

Så da alt var blevet vasket af og gjort rent, skulle der flyttes lidt rundt på det hele. Jeg dør langsomt hvis tingene står på den samme måde, i alt for lang tid.
Det første jeg gjorde, var at vende en af kasserne om på den anden led. Så kunne både æggebægre, ur og kander være i den samme kasse, og jeg kunne fjerne en anden. Bare den lille ting, gjorde helt vildt meget, synes jeg. Hahahaha det er ikke sikkert der er ret mange der kan følge mig, men det er så lidt der skal til, for at jeg synes det hele er lidt bedre.


Den kasse jeg har fjernet, indeholdte sæber og opvaskebørste. Det fik nu i stedet, en plads på et lagkagefad. Tja det er mærkelige ting jeg kan finde på hehe....


Jeg synes det blev helt godt med kanderne ovenpå kassen, og de andre ting indeni. Og et par kviste rosmarin pynter altid op, og giver en skøn duft.


Ved siden af kassen, står en anden kasse. Den har jeg malet og sat et lækkert billede på, og deri opbevarer jeg tebreve.


På bordet ved siden af, ligger mit hjemmelavede spækbræt med logo på. Der står de lækre olier jeg har fået af Celine og Mads. Den skønne urtekniv, man lige kan ane skaftet af til højre, bruger jeg til at hakke mandler med, efter de har fået en tur på panden. Så er de lige til at drysse over morgenmaden hver dag.

Lige rundt om hjørnet, på det samme bord, står vægten stadigvæk. Jeg tror det varer meget længe før jeg bliver træt af den. Så der er ingen ændringer sket... Det skulle da lige være pynten derpå.


Jeg synes simpelthen den er så flot.


Lige bagved vægten, har jeg sat min Jamie Oliver morder. Den "myrder" jeg hørfrø i hver dag, til at drysse på maden. Det siges at være så sundt. Den plejer ellers at stå ude ved grillen, for vi griller næsten hver dag, hele året rundt. Men nu synes jeg den skal ind at stå, for lige nu er jeg lidt hooked på det rustikke look, sammen med alt det feminine ;o)Ovenover det hele, har jeg mine ikea hylder.
Der står mine elskede fajancekander. De er næsten altid fyldt med blomster eller krydderurter.Og ved siden af står lidt flere opbevarings krukker og kander.


På køkkenbænken overfor, er der ikke sket så meget, udover at potterner er fyldt med hortensia, som jo blomstrer i haven nu.

 De ser skønne ud sammen med de små hvidløg.Og der ved siden af, står min hjemmegjorte dåse, til knækbrød.


Det er en gammel dåse jeg har malet, og sat blonder på, og tilsidst har den fået sat en knop på toppen, og et lille label.Det var alt for mig for denne gang. Nu kan gæsterne bare komme imorgen. Og maden.... Ja den får i at høre om, en anden dag.

Rigtig god aften til jer alle <3

Knus Lone
5 kommentarer:

 1. Kæmpe stort tillykke med fødselsdagen søde Lone. Håber du får den bedste dag du kunne tænke dig. Jeg skal da ihvertfald lige love for du har sat scenen for at gæsterne skal føle sig velkommen. Så smukt og fint pyntet. Du har et utroligt skønt køkken, lyst og lækkert.
  De bedste ønsker for en formidabel dag til dig og gæsterne.
  Masser af knus
  Charlotte

  SvarSlet
 2. Tusinde mange tak din skønne kvinde ❤️
  Håber I får en dejlig tur idag.

  Mange knus og kram
  Lone

  SvarSlet
 3. Kære Lone.
  Ja der er mange ting man skal have styr på når der kommer gæster. Lidt rengøring, lidt nyt i vaserne og lidt om rokering så ligner det noget flot fra et fransk blad.
  Jeg kan også godt lide at flytte om, bare ikke i mit køkken. Der skal tingene stå hvor de plejer at gøre, ellers bruger jeg for megen tid på at lede efter tingene.
  Jeg håber at du har haft en rigtig god dag og du er blevet fejret af dine gæster og familie, lige som du gerne vil have det
  Knus
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak kære Kirsten ❤️ jeg havde en utroligt dejlig dag, og festen fortsætter i weekenden ;0)
   Rigtig god weekend til dig og Jack

   Mange knus
   Lone

   Slet
 4. Accepts Happy birthday late friend? Your kitchen is wonderful. xoxo, Patricia

  SvarSlet