søndag den 29. januar 2017

Opbevaring


Jeg hader hvis der står alt for meget unødigt fremme. Altså hvis det  ikke er smukt at se på. Så jeg har altid lavet forskellige former for opbevaringsplads, i form af æsker, dåser og lignende. 
Da børnene var små, var jeg til rosa blomster på alting.
Kvaliteten på billedet er desværre meget dårligt, da det er over 20 år gammelt


Den anden dag, manglede jeg opbevaringsplads til lidt forskelligt, ude på badeværelset.
Jeg havde egentlig tænkt mig en kurv, men kunne ikke finde en der havde de rigtige mål. Så fik jeg øje på en af de kasser, jeg får nogle hjælpemidler sendt hjem i, hveranden måned. Den havde lige præcis målene, og da den ikke skal opbevare noget tungt, tænkte jeg at den måtte kunne bruges.


Jeg startede med at male kassen, og så syede jeg en indsats pose ud af et stykke hvidt stof, jeg havde liggende. Jeg monterede et smukt mellemværk. Igen et af dem jeg har købt af søde Anni. Det har jeg skrevet lidt om her.


Så fandt jeg et smukt mærke på nettet, og satte på. Jeg er stadig til det rosa ;-)


Og mærket passer så fint til min rosa pudderkvast, som jeg har købt i London.
Totalt tøset og feminint. Lige mig ;-) hehe....


Der er også  mange andre ting, jeg gerne vil skjule eller camouflere. f eks vådservietter. De er kommet i en fin kurv, og ser altså lidt kønnere ud dér, end i den kedelige plasticpose de ligger i. 


Noget så almindeligt som vitaminpille glas, er altså også mega kedelige at se på, og da jeg ikke har så meget skabsplads, og glemmer at tage dem, hvis de er gemt væk. Ja så er de smidt i et fint glas, og står fremme.


På den måde synes jeg, at alt det der let kan komme til at virke rodet, pludselig bliver pænt at se på.
Og nu har jeg lidt arbejde at se frem til, for som skrevet får jeg sådan en papkasse ca hver anden måned, og jeg har fire ens rum i badeværelset. Så der skal gemmes tre kasser mere, som også skal shines op.


Rigtig god søndag aften til jer <3
Knus Lone


10 kommentarer:

 1. Er enig i at de mindre kønne, men uundværlige ting må skjules. Og et fantastisk genbrug du har lavet. Bruger også ofte skotøjsæsker, når der skal laves værtindegaver eller gaver, der kun delvist skal pakkes ind.
  Rigtig skøn uge

  Mange knus Susanne Josephine

  SvarSlet
 2. Tusinde tak Susanne Josephine 🙏🏻😘
  Ja det er smart at pakke kedelige ting ind i fine æsker osv. Det er en rigtig god idé med skotøjs æsker. De er ofte også kraftige og kan holde til lidt. Og så er man jo nødt til at købe nye sko, for at have et lille lager Hahaha 😜
  Ønsker dig en dejlig uge
  Knus Lone

  SvarSlet
 3. Ja det er så fint og tøset:-) måske jeg skulle vise min datter de kasser, hun siger hun har brug for at sætte noget i stand-og hendes stil er næsten som din. Så smukt jeg elsker det, har forsøgt med tøserierne herhjemme, men mit temperament løber af med mig;-) Jeg bruger også ting til at have ting i, er vild med beholdere. Men har dog aldrig tænkt at komme vitaminerne i noget smukt-det kaldes vist at gå all in:-)så den ting der vil jeg lige overveje.
  Ha den dejligste dag Lone
  Knus Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Anette
   Du er så sød. Hihi nogen gange kan jeg også få helt fniller af alt det tøsede og romantiske. Har prøvet et par gange at skifte stil, men det går slet ikke ;-) vender altid tilbage.
   Det kan da godt være din datter kan blive lidt inspireret.
   Jeg elsker også alt med skuffer, kasser, dåser og kurve.

   Rigtig dejlig aften til dig søde
   Knus Lone

   Slet
 4. Kære Frk. Hall
  Jeg tror du er en meget skøn dame, det må du være, når du omgiver dig med så smukke ting, den papkasse, hvor blev den fin og vitaminglasset, sikke en god ide og så står det så smukt - den pudderkvast er så fin, sådan nogle brugte damerne jo før i tiden, den passer så fint der hvor den er.
  mange mange hilsener
  Jessie

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Jessie
   Kan se nogle af mine svar ikke er blevet udgivet, men så må jeg prøve igen ;-)
   Jeg tror ikke jeg er specielt skøn Hihi, men jeg elsker at omgive mig med smukke ting, og helst gammelt og/eller hjemmelavet.
   Det er alt alt for dyrt og lidt kedeligt bare at gå ud og købe en masse designer møbler. Så jeg elsker genbrug og loppemarkeder.
   Tusinde tak for dine altid smukke kommentarer. Det sætter jeg virkelig pris på.

   Knus Lone

   Slet
 5. Sikke en fantastisk opbevaring du har lavet Lone. Der skal godt nok ikke meget til før du kan finde din kreative sjæl frem og trylle. Det er så flot og meget meget mere personligt end en kurv. Smukt med smukt på altså.

  Fantastisk dag til dig søde ven
  Knus
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tusinde tak kæreste Charlotte
   Elsker dine skønne kommentarer.

   Knus Lone

   Slet
 6. For ei nydelig eske du har laget. Du har funnet flotte løsninger på oppbevaring. Kjempefint.
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange mange tak kære Bente.
   Du er jo selv så utroligt dygtig og kreativ og jeg elsker at følge dig på din blog.

   Knus Lone

   Slet