Pesto og knækbrød
Jeg elsker at lege i mit køkken, og jeg elsker at pynte og hygge derude.
Som lovet sidste gang, får i opskriften på min persille pesto og tomat pesto.
Men da jeg faktisk har skrevet persille opskriften før, kan i finde den her Frk Hall: GRØNTSAGS SUPPE OG SMÅ GLIMT FRA ...
Tomat pestoen er lavet med soltørrede tomater og opskriften er:
1 glas soltørrede tomater i solsikke olie
1 pose pinjekerner som ristes på panden
1-2 fed hvidløg
50 g parmesan eller primadonna ost
ekstra olie
revet citron skal
salt og peber
Soltørrede tomater, de ristede pinjekerner, hvidløg, ost og citronskal blendes godt. Hvis pestoen er for tyk, tilsættes nu lidt mere olie, til man har den konsistens man kan lide. Derefter smages pestoen til med salt og peber.
Vi elsker at bruge vores pesto til nybagte knækbrød og spegepølse.
Så jeg smider lige en opskrift på knækbrød også
knækbrød:
2 ½ dl hørfrø
1½ dl sesamfrø
1 dl solsikkefrø
3 spsk chiafrø
1½ tsk salt
1½ tsk hakket rosmarin
1 æg
2 spsk olivenolie
2 dl vand
Det hele blandes sammen, og rulles ud mellem to stykker bagepapir, til en tynd plade. Bages 15 min ved 150 g, og skæres derefter i firkanter med en kniv eller pizza slicer.
Bages yderligere 45 min ved 150 g
vi havde dejligt besøg af Jens Carl i søndags, og der serverede jeg blandt andet knækbrødene, dog med ost og smør. Jeg havde også bagt chokolade bomber, og lavet chokolade trøfler.
Chokolade lækkerierne kommer der opskrift på en anden god gang
Hav en rigtig dejlig aften og hyg jer
Lone Hall
ARGH! LONE!!! nu er jeg sulten igen ;o)
SvarSletHehe sorry 😊 men så må du jo bare komme igen 👍🏻
SletUha bliver jo totalt sulten. Det ser så smukt ud. Dejlige billeder :)
SvarSletRigtig fantastisk dag
Charlotte
Tak søde Charlotte ❤️ du er altid velkommen til at kigge forbi og få stillet sulten ;-)
SvarSletRigtig god dag til dig
Lone