torsdag den 25. februar 2016

Påskebord


Godmorgen til jer, her sidst på ugen. Nogen har måske ferie, og har tid til lidt hygge læsning ;o)

Nu er der altså ikke så længe til påske. Og jeg ELSKER påske!!

Jeg er næsten mere vild med påske end jul. Jeg tror det er fordi, med påske kommer foråret, og samtidig det gode vejr. Og man har mange fridage, og kan være sammen med familien. 

Og så ikke mindst de skønne påske frokoster ;o) De er jo helt fantastiske.
Var der nogen der nævnte at jeg også ELSKER mad hehe....Forrige år mistede jeg desværre min mormor, og hun efterlod sig det mest yndige påske stel, som jeg var så heldig at få lov at overtage.
Jeg plejer slet ikke at være til sådan noget porcelæn, men lige pludselig syntes jeg bare det var helt og aldeles henrivende. Måske fordi det havde været mormors, eller også er det sådan noget man bliver vild med, jo ældre man bliver ;o)Jeg plejer heller ikke at være særlig meget til gult, men når det er sådanne svage toner som her, så synes jeg faktisk det er helt okay. Og med de små søde reder, og lidt mere sødt i form af chokolade æg, så bliver gæsterne glade


Dekorationen midt på bordet, er det zink fad jeg har pyntet med hø og ægge skaller. Her har jeg bare pyntet med gule blomster
På skænken bag bordet, har jeg pyntet op med nogle gamle halv slatne kyllinger ;o) De er så gamle og uformelige, men sammen med lidt smukt glas og lidt grønt, så bliver de bare så fine. Og måske er det fordi de minder mig om mormor, at jeg bare er faldet totalt for dem, og har hevet dem frem igen.


Ja nu er bordet så dækket, og vi venter bare på gæsterne....

Nu håber jeg i er blevet en lille smule inspireret, og har fået lyst til at påske pynte lidt
Rigtig god dag 

knus Lone

11 kommentarer:

 1. åh ja det bliver en dejlig tid vi går i møde. Forår - påske - træerne begynder så småt at folde deres blade ud og i det hele taget vækkes meget til live. Påskelammene danser glad ude på markerne, Viben og Lærken synger og dagene bliver lysere og temperaturen stiger. Så jo Kære Lone det bliver dejligt og jeg er så klar til det hele.
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaaa Kirsten den bedste tid på året :0)
   Hvor er du sød altid at lægge så fine beskeder <3
   Knus Lone

   Slet
 2. Har det lige som dig med påsken. Dejlige fridage som kan bruges i haven og i naturen...har i hvert fald mere lyst til det end i julen. Lys, luft, varme og det hele vågner igen...glæder mig så meget.
  God dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Lys og glæde og forventingen om en dejlig kommende sommer ;0) og mange skønne timer i det fri
   Tak fordi du altid lægger en dejlig besked <3
   Knus Lone

   Slet
 3. Hold nu op søde Lone..... Det påskestel ville jeg bestemt også være vild med. Så sart og så yndigt. Jeg ville elske at dække et bord med det.
  Tror jeg har det som dig. Er ikke lige til dul. Men kan mærke at det sarte vinder mere og mere ind.
  For mig er julen den vigtigste begivenhed på året. Jeg går all in. Men påsken er fortrinlig. For som du skriver, så kommer foråret. Jeg har nu erkendt at jeg er til påske og pynt. For går helt amok i æg i år.....

  Fortsat god ferie
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så fint og sart :0) oh du Charlotte, vile nok kunne dække det smukkeste bord med sådan et stel
   Ja du har virkelig fået lavet mange smukke æg, og jeg bliver så inspireret af dine indlæg
   Knus Lone <3

   Slet
 4. Noe så nydelig!!Det påskesettet var noe av det skjønneste jeg har sett,så utrolig heldig du er som har det,og til og med har arvet det...da blir det enda mer verdifullt!Skjønt har du pyntet også - jeg er heller ikke så glad i gult men dette var en helt passelig dose!!! Lekkert!!!
  RIktig god helg!
  TOve :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ÅHHHH tak så mycket Tove <3 jeg er osse meget glad for stellet, og bruger det fra sidst i februar til påsken er slut 😊
   God lørdag aften søde ❤️
   Lone

   Slet
 5. Jeg er vild med din mormors stel. Jeg er klar på en påskefrokost 😉

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe ja en go frokost kan vi to altid klare ❤️
   Knus Lone

   Slet
 6. Jeg er vild med din mormors stel. Jeg er klar på en påskefrokost 😉

  SvarSlet