tirsdag den 3. april 2012

Tomat suppe med ekstra grøntsager


Den anden aften var jeg, som mange gange før, lidt i tvivl om hvad menuen skulle stå på. Men min dejlige veninde, gav mig idéen til denne suppe, og super fint, da jeg havde lidt grøntsager, der trængte til at blive brugt.


I grøntsags skuffen fandt jeg resterne af et blomkål, en rød peberfrugt og nogle gulerødder. Jeg skar alle grøntsagerne i bidder, og svitsede dem lidt i olie. Jeg tilsatte også et fed finthakket hvidløg.

Så fik jeg øje på en halv melon, der ikke var blevet spist, da den ikke var så moden som ønsket.
Jeg tænkte at det da skulle prøves :) når jeg tænker på karry suppen med rejer og fersken og hvor god den er, så måtte jeg da også kunne putte melon i en suppe?


Så den blev skåret i tern, men jeg ventede med at putte den i, for den skulle ikke blive for smattet.

Efter grøntsagerne var blevet svitset, hældte jeg to dåser fl tomater i, som jeg først blendede. Så tog jeg noget kyllinge fond fra fryseren og tilsatte. Af krydderier valgte jeg herp de provence og masser af basilikum


Tilsidst tilsatte jeg melonen og de kogte pasta skruer, og så var suppen klarOg den blev serveret med hjemmebagte oldemor boller, og to slags smøre ost. Dejlig nem mad, og dejligt varmende efter en kold stormende dag.Idag skulle John til kontrol med sin arm i Ålborg, og han havde været inde på deal.dk og havde booket en brunch, på den nye café Public.
Det var et hyggeligt sted og maden var god, selvom jeg måtte tygge lidt forsigtigt da jeg lige havde knækket en kind tand, inden vi kørte hjemmefra :(

Det er bare utroligt!! Det er sket hvert år lige inden påske, de sidste tre år, at jeg har været uheldig med mine tænder. Men jeg kan komme op og få lagt noget om tanden midlertidigt, så jeg i det mindste kan spise noget af alt det gode mad her i påsken ;), og så kan jeg ellers GÅ OG GLÆDE MIG til efter påske, hvor den så skal laves....... Pyyyhhhh tør næsten ikke tænke på regningen der så følger med :-0

Nå men det var som sagt et hyggeligt sted, og jeg kan godt anbefale jer at prøve maden der.

For en lille hundredekrone seddel, kan man vælge fem forskellige ting, og der er mange.
 Jeg valgte scrambled eggs, tun mousse, lille hakkebøf med bløde løg, hjemmelavede pommes frites med aioli og en tomat/mozarella salat. Dertil hjemmebagt brød og kaffe.

Vi gav kun 100 kr for to, da det som skrevet før, var et tilbud fra Deal.dk
Fik ingen billeder af maden, desværre, men her et af caféen.


På vejen hjem, var vi lige forbi min søster, og se til den bette ny. Hun vokser fint, og vi glæder os til 1 juni, hvor vi kan få hende hjem. 

 Fik desværre heller ikke taget et billede af hende idag, så det må i have til gode. Men sætter lige et ind fra den dag hun blev født

Vores lille Fluffy :)


Rigtig god aften til alle

Kram fra Frk Hall


Ingen kommentarer:

Send en kommentar