mandag den 1. august 2016

DIY kalender

Så blev det første august, og sommeren er godt igang. Skolerne starter snart, og så er det skønt som forældre at have en kalender hvor man kan skrive alting ned.

Jeg har dog ingen børn i skolealderen, men jeg er blevet dårlig til at huske, og derfor ville jeg have mig en kalender.
Men men... de kalendere man kan købe er ikke liiiiige min stil, og så er de så møj dyre.
Så jeg tænkte jeg ville kreere min egen.
Det gjorde jeg så.
Først fandt jeg et motiv, jeg kan holde ud til at kigge på. Derefter printede jeg det ud, så der kunne blive 35 felter, som danner en firkant, og passer til en måned.Jeg blev nødt til at printe flere ark, da jeg ikke kan printe store sider ud. Der er garanteret en meget smartere måde, men da jeg ikke er en ørn til det med pc, så må jeg gøre det som jeg bedst kan ;o)Så skal der findes en ramme hvor det hele kan være i. Og tilsidst samler jeg felterne, så de danner en firkant med 35 felter. Så er der plads til 7 ugedage, og en måned, og det lægger jeg så i rammen.Så kan man skrive måned, og datoer på glasset, med en tuds der kan vaskes af igen. Og hver måned kan man ændre navnet på måneden, og flytte datoerne, så de passer til uge dagene. Tilsidst kan man skrive sine planer og mærkedage ind i kalenderen, på glasset. På den måde kan man vaske det hele af, og ændre fra måned til måned. Det er vist det man kalder en evigheds kalender ;o)


Man kan så enten hænge kalenderen på væggen som et billede, eller gøre som mig, og sætte den på skrivebordet.
Jeg tror overhovedet ikke kalenderen blev billigere, ( nærmere dobbelt så dyr hehe) og den er heller ikke helt perfekt. Men den er min, og der findes ingen som den, og det var mega sjovt at lave den


Jeg vil ønske jer alle en rigtig dejlig aften,
 og imorgen vil jeg lykønske min søster Moster Potte, som vi kalder hende <3 for jeg kan se på kalenderen, at hun fylder lyvogtyve den 2 august ;0)
Knus Lone


4 kommentarer:

 1. Jeg er vildt imponeret af din ide. Smuk smuk kalender og så smart med at indramme den. Du har nemlig ret søde Lone. De kalender man kan købe er ofte ret grimme.
  Så et super godt diy projekt du viser her.
  Jeg går faktisk i overvejelse om at lave en ligende. For skøn det er den:)

  Rigtig fantastisk dag til dig søde
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde mange tak sødeste Charlotte ❤️
   Du er altid så sød at lægge en kommentar, og altid er den så dejlig og med rosende ord, så jeg helt får røde kinder. Du skal da helt klart lave sådan en. Det er jo lige dig med sådan noget hjemmelavet i egen stil. Glæder mig til at se resultatet 😊

   Rigtig god dag til dig 🌸

   Knus Lone

   Slet
 2. Så himla fint! Det måste jag testa...det gäller att hålla ordning på dagarna :)
  Ha en glad dag!
  Kram från Titti

  SvarSlet
 3. Så fin den ble! Du er riktig så flink.
  Takk for tips.
  Ha en fin kveld.
  Klem Christina

  SvarSlet