tirsdag den 30. august 2016

Lady Abigails sted.

Sidst fortalte jeg jer at jeg har flyttet mit skrivebord, og at drømmesengen er kommet ud i haven igen.


Den engelske Lady Abigail har været noget utilfreds over at sengen stod inde i stuen. For hun plejer jo at hvile på drømmesengen efter sine afternoon tea parties. Så hun er blevet rigtig glad nu, for hun har fået sit eget, helt nye hyggested, hvor hun kan hvile sig, og komme til kræfter igen.


Lady Abigail er meget glad for blomster, og er jo også vant til engelske cottage haver, fra da hun boede i england. Og især lyserøde roser er blomster hun virkelig sætter stor pris på. Så selvfølgelig er der sat en stor krukke med lige præcis sådan en rose.


Der er også blevet plads til lidt hvide blomster, som hun også er meget glad for. Lady Abigail er også utroligt glad for dyr. Og især hunde har en særlig plads i hendes hjerte <3
Så når mine hunde smutter en tur forbi hendes hyggested, så får de skam lov til at ligge på hendes drømmeseng, på det fine blomstrede tæppe. Her er det Fluffy der er på besøg.


Ladyen har også sin egen lille hund. Den ligger i en fin lille hvid kurv og passer på det hele. Ved siden af hænger Ladyens smukke blondeparaply  som hun bruger når solen bliver for skarp.


Lige ved siden af drømmesengen, har Ladyen et lille tebord stående. Det er selvfølgelig pyntet med en smuk hvid blondedug. På bordet står der altid en blomstret tekop klar, så Ladyen kan få sin eftermiddags te når hun trænger.


De fleste kender nok det gamle ordsprog " an apple a day, keeps the doctor away" og lige præcis det ordsprog har Lady Abigail taget til sig. Så når eftermiddags teen skal nydes, ligger der et saftigt æble klar ved siden af.


Lady Abigail er så glad for det nye hyggested, og hun bruger meget tid der. Det er først helt  sidst på eftermiddagen, når solen forsvinder fra pladsen, at Ladyen trækker sig tilbage, og gør sig klar til aftenens middag.


Lady Abigail er faktisk blevet så glad for det nye sted, at hun har lovet mig en lille overraskelse. Så den vil jeg gå og glæde mig til nu.
Det kan I jo også gøre ;o)

Rigtig dejlig dag 
Knus Lone
11 kommentarer:

 1. Sikke dog en fantastisk lady du har boende Lone.
  En med sans for de smukke ting.
  Sikke et smukt hjørne hun har at hygge sig i.
  Jeg kan godt forstå hun gerne ville have sin seng tilbage.
  At nyde udelivet på en god madras i haven er fantastisk.
  Sikke dog en smuk kop. Den må teen smage ekstra godt i!

  Rigtig fantastisk dag til jer i Svalehuset
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Charlotte 💕
   Tak for dine altid dejlige kommentarer. Du er altid på pletten til at give glæde med dine smukke ord. Ladyen er så glad, og ja! Teen smager ekstra godt i den fine kop.
   Ønsker dig og din familie en herlig dag 💕

   Knus Lone

   Slet
 2. Så fint det er og fluffy er osse glad for det ❤️😂 Du har så mange skønne hygge kroge 😊😊😊 ha en god dag 😘

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak sødeste Lena😘
   Rigtig god dag til dig også 🌸

   Slet
 3. Adorable place to relax,have a nice day!
  xoxo,Patricia

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank You so much dearest Patricia 💕
   I wish You a lovely evening 💕
   Lone

   Slet
 4. Jeg tror, Lady Abigail er i familie med mit alter ego, Rose Piqueafleur? Hendes far - var det ikke Sir Winston Battlemore? :D

  Det ser så hyggeligt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Karen 🌸 er sikker på I nok er i familie ;D
   Rigtig god aften kære 💕

   Slet
  2. Og jo tror faktisk du har ret i at Ladyens far hedder Winston Battlemore 😊👍🏻

   Slet
  3. Vi skal jo have styr på arvefølgen :-) Det er så sjovt at lege med de forskellige personer. Jeg har også Colorado Kate, der er en sej sild med riflen i pickuppens specialbyggede holder...

   Slet
  4. Det er jo præcis det vi skal ;D
   Hende der Colorado Kate, må jeg vist se lidt nærmere på ;)

   Slet