fredag den 26. august 2016

Mit skrivebord

Har fået en ny plads.


Som jeg fortalte jer i indlægget om mit soveværelse så plejer mit skrivebord at stå der, om sommeren. Men om vinteren flytter jeg det ind i stuen, for der er alt for koldt at sidde i soveværelset om vinteren. Det er et meget gammelt hus fra 1887, og ikke så godt isoleret.


Nu er det jo ikke vinter endnu, men med den sommer vi har haft, har jeg altså allerede flyttet skrivebordet.


Jeg har placeret det foran vinduet, hvor min drømmeseng plejer at stå, så kan jeg sidde og kigge ud, og drømme lidt om godt vejr ;o)
Og nu kender jeg en der bliver glad. Nemlig Lady Abigail, for så kan hun få sin hyggelige plads i haven tilbage. Hun er jo vant til at bruge sengen til et lille hvil, når hun har haft sine afternoon tea parties.Stearinlys og en lille kop te, så er der dømt hygge. Dette er min elskede tekop som jeg også har vist jer tidligere.


I vinduet har jeg lavet en fin lille opstilling, med nogle billeder og en skøn æske. Det er vores bryllupsbillede, og I kan se flere billeder af brudekjolen her  hvis I har lyst.
Det gamle billede er af min mormor da hun blev konfirmeret.


Jeg har også sat min gine i vinduet, med et smukt blondesjal over. Jeg er helt vild med blonder, og det har jeg også lavet et indlæg om her


Nu har I set, hvor det er jeg sidder og hygger mig med at blogge.
Jeg vil ønske jer alle en rigtig dejlig dag.

Knus Lone

2 kommentarer:

 1. Sikke dog et fantastisk sted du har fået lavet. Hvor ville jeg elske at have så smukt et sted til mit skrivebord. Men det har du inspireret mig til at jeg nok skal få.
  Selvfølgelig bar du en smuk mus til din pc og en vidunderlig rediator skjuler.
  Det er jo en himmelsk plet og med kig ud og kan se hvad der foregår i haven og naturen.
  Virkelig et lækkert sted og vildt inspirerende.

  Rigtig skøn lørdag
  Masser af knus
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak kæreste Charlotte 💕 Du har helt ret i at det er så skønt ag sidde og kigge ud i alt det grønne. Jeg er sikker på du får lavet dig en skøn plads i dit smukke hjem. Hihi musen ligner diamanter, for selv de små detaljer må jo gerne se lækre ud ;0)
   Ønsker dig en herlig weekend 💕

   Knus Lone

   Slet