fredag den 4. marts 2016

Fra nyt til gammelt


Det der med at få et lille velplaceret spark i rumpetten, er altså noget jeg er blevet tilhænger af ;o)

Det første jeg fik, var af min gode ven Jens Carl. Han fik mig igang med bloggen igen, og det er noget af det bedste der er sket for mig. 

TAK Jens Carl <3

Det andet fik jeg af min søde blog veninde Charlotte fra bloggen Hos Villa Fryd

TAK Charlotte <3

Hun fik mig igang med at fikse et skab i min forgang. Det har længe irriteret mig, for det er et moderne sort skab fra Ikea... IKKE lige min kop te.

Så jeg gik igang med pensel og maling


Efter jeg havde malet skabet med kalk maling, fik det en tur med sandpapir, så det ser slidt udDernæst fik det en tur med mat lak, så det kom til at se endnu mere gammelt og gulnet ud.
Herunder kan i se forskellen på, med og uden lak


Efter skabet var færdigt, skulle jeg igang med det sjove. Nemlig indretningen. Nu jeg var igang, kunne jeg jo ligeså godt lave lidt om i forgangen
Jeg havde lavet en gammel æske om, og sat mit yndlings mærke på. Det er et logo fra en serviet, og jeg bruger det mange steder i min indretning.
Jeg har også sat det på en af skufferne i skabetDet smukke gamle smykkeskrin i sølv og glas passer smukt ind i det nye skab, og de små fyrfads stager, passer perfekt til smykkeskrinet


I vinterferien var jeg en tur i Sverige, og der fandt jeg en gammel fod skammel. Jeg tænkte den ville passe perfekt til lille Eva, når hun skal have sit overtøj af og på.
Så den fik også en tur med penslen og sandpapir. Den blev betrukket med et gammelt pude betræk, så toppen blev hvidHer kan i rigtigt se slibningen


Overfor skabet har jeg pyntet op med en gammel skabs låge. Den står bagved en kurv, jeg fik af min søn for mange mange år siden. Det var en der stod i den butik han var i lære hos. De ville ikke eje sådan noget gammelt lort. Men det vidste Carsten, at hans mor ville.
Jeg elsker den kurv og den bruges til at opbevare tomme flasker i.

Den gamle øl flaske i træ beholderen, er osse et loppefund fra SverigeJeg har hængt en gammel knage række op, og malet en bøjle som hænger til pynt derHer kan i se skabet overfor.
Under trappen, opbevarer vi støvsuger og sådanne kedelige ting, så der har jeg hængt et fint forhæng op. Det er oprindeligt et gardin fra Lene BjerrePå væggen ved siden af døren, har jeg hængt et par knage rækker op. Én til de voksne, og en lidt længere nede, til Eva ;o)


Her får i et kig oppe fra trappen Lidt inspiration, til et nogengange svært rum at indrette. Håber i kan bruge lidt idéer.

Rigtig god weekend og hav det nu godt

Knus Lone


10 kommentarer:

 1. Nej hvor er det blevet fint. Det glæder jeg mig til at se live 😃

  SvarSlet
 2. Jeg elsker gamle ting men her hos mig skal de helst blive ved at være som da jeg fandt dem, men alligevel er der masser af inspiration at hente både hos dig og Charlotte.
  Det er blevet rigtig fint. God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rita 😊
   Ja jeg elsker osse gamle ting, og elsker osse at lave dem om, så de passer ind i min stil
   Knus Lone

   Slet
 3. Hold nu op hvor er det blevet fantastisk. Er da helt vild med det rum. Har taget mega forandring og nu er stilen der bare.
  Du kan godt være stolt af dig selv. Total make over du har lavet.
  Wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww siger jeg bare :)
  Og ganske få timer efter du startede står der et helt nyt rum.
  Meget imponerende:)

  Fantastisk weekend til dig
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Charlotte ❤️
   Ja du er jo en af mine største inspirations kilder 😊 Og jeg er hurtig når jeg først går igang hehe... Alt skulle jo helst være igår ;0) at jeg så må tá straffen og næsten ikke kan noget flere dage efter, det er sgu bare ærgerligt
   Knus Lone

   Slet
 4. KæreLone.
  Så fint og man kan jo slet ikke se, hvis man ikke lige vidste det at skabet er fra et svenskfirma, så det har du virkelig fået gjort godt og så kreativ. Og at du anvender alle de forskellige ting og at der ved mange af dem er små fortællinger ved, er bare så hyggeligt.
  Så stort tillykke med jeres nye indgang og folk vil føle sig meget velkommen :)
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde mange tak søde Kirsten ❤️
   Jeg elsker at lave om, og pynte op ;0) tror det er min yndlings hobby
   Og tak for dine altid søde og skønne kommentarer. De gør mig rigtig glad ❤️
   Knus Lone

   Slet
 5. Jeg har lige købe nye sko, så jeg er klar til nye indspark, hvis du skulle mangle :o)
  Skabet er rigtig flot og passer jo lige til resten af huset :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha Jens Carl ;0)
   Du er meget velkommen, og husk de nye sko ;0)
   Tak for at du tog dig tid til at lægge en hilsen ❤️
   Rigtig god dag til dig
   Knus Lone

   Slet