tirsdag den 12. april 2016

Drømmesengen


Bliver simpelthen nødt til at dele det her med jer, allerede i dag.
I går gik min drøm endelig i opfyldelse, på grund af skønne Charlotte, fra bloggen
 Og det allerbedste af det hele, var at jeg endelig mødte den kvinde, jeg længe har beundret, for hendes fantastiske væsen, og hendes skønne blog.
Jeg har altid drømt om en jernseng i min have, men drømmen er bare aldrig blevet til noget, før nu!!
Men dette jern stativ, blev mit. Jeg købte det af Charlotte, som forbarmede sig over mig, og solgte det til mig. Taaaaak Charlotte 

Men inden det kunne blive til den drøm jeg havde i mit hovede, måtte der en madras til. Den havde jeg faktisk stående i mit anneks. Den skulle dog først bugseres op til sengen, som var blevet sat, i den helt anden ende af haven. Men nu hvor John var i hel vagt, og ikke kunne slæbe for mig, måtte jeg jo selv. Så der brugte jeg en klapvogn, vi har købt til at køre vores barnebarn Eva i.

Det har helt sikkert været et herligt syn, mig slæbende med en kæmpe madras, på en lille klapvogn. Men når der er noget jeg vil, SÅ VIL JEG ;o)

Og derfor kom både seng og madras på plads. Jeg svøbte madrassen ind i plastik, så den kan stå ude. Og så var det egentlig bare at pynte op, for vejret var jo også totalt med mig. Der var jo nærmest sommerstemning. 
Det første jeg gjorde, var at lave en himmel, af en dug. Den blev smidt over vasketøjs snorene, og sat fast med et par klemmer. Jeg lagde et tæppe på sengen, og fyldte op med puder, og så satte jeg en lille bænk der har stået i pavillonen, op foran som et lille bord.  
Der blev selvfølgelig pyntet op med forskellige planter og blomster, for at give stemning

Nu vejret var så utroligt godt, tænkte jeg, at jeg godt kunne tillade mig lidt forårs hygge stemning. Så jeg lavede en lille bakke med et glas rosé og lidt peanuts, og så var det da bare med at nyde det fantastiske vejr.

Det var faktisk så godt vejr og vindstille, at jeg kunne tænde fyrfadslys, uden de gik ud. Så der gik vi osse all in ;o)

Udsigten var fantastisk, med det smukke sollys fra alle vinkler. Og det var fuldstændigt sommer agtigt. Helt klart for MIG, og min drømmesengs skyld hahaha... ;o)
Selv hundene var helt vilde med hele det romantiske "set up" 


En helt totalt dejlig forårs afternoon hygge, og jeg kan kun sige 
TUSINDE TAK SØDE CHARLOTTE <3

Ønsker jer alle en rigtig dejlig dag
Knus Lone


13 kommentarer:

 1. Sødeste sødeste Lone...
  Hvor er jeg glad for du fik mig overtalt til at sælge sengen til dig. Du er simpelthen den rette ejermand af den.
  Hos dig kommer den virkelig til sin ret. Så fantastisk et hjørne du har fået lavet.
  Sikke mange fantastiske ideer og specielt den med himmelen over en tørresnor. Hvor genialt fundet på. Det er da året ide, hvis du spørger mig...
  Er du klar over hvor mange tørre stativer vi skal have nu!!!!!!!
  Ikke nok med at det hele ser fantastisk ud og du er ret skør (med den klapvogn ha ha ha der må virkelig godt grine, for jeg kunne finde på det samme. Mega sjovt altså)
  Men hvor var det fantastisk at møde dig. Så sød og så varm, nøjagtig som på din blog <3
  Jeg gentager mig selv men blog verdenen er fantastisk, sikke venskaber der kan udvikle sig.
  Du er fantastisk kreativ og det her er simpelthen prikken over i'et. Mega smukt...

  Rigtig fabelagtig dag ude i solen i din nye seng, husk solcreme :)
  Masser af knus
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. ÅHHHH Charlotte så glad jeg bliver ❤️ det er da godtnok dig der er MEGA sød. Og ja det er så skønt med alle de dejlige mennesker vi møder i blogland :0)
   Jeg fik faktisk selv og grinede, da jeg slæbte madrassen (den var så tung) og tænkte a det kunne ligeså godt have været dig hahaha
   Jeg er meget glad for at se dig igår, og så din vidunderlige skønne dreng. Han er smuk og har fed humor ;0) han ligner vist sin mor
   Kan du og din familie også have en pragtfuld dag ❤️
   Knus Lone

   Slet
 2. Ahmmen altså , Lone du kan bare det der med hyggen, det ser superdejligt og flot ud , så hyggeligt :)

  SvarSlet
 3. Kære Lone, nu er begynder jeg altså blive helt ør i hovedet af alle de senge jeg har læst om det sidste stykke tid - åh jeg har ellers lovet mig selv ikke noget seng i haven - en klassisk havedrømmeseng ja - men heller ikke mere, og så disker du op med drømme - drømme - himmel sengen. Det er fejt. Ja jeg tror du og Charlotte er nogle banditter når I disker op med de der senge...... åh nu kan jeg mærke at jeg begynder igen at tænke driverhuset og seng .... Men gud hvor har du bare lavet en fed himmel drømme seng og jeg kan sagtens forestille mig at der kan blive kamp om stedet - både af mennesker og hundene ja endda lille Eva kan blive en konkurrence ...
  Men hvor er det godt at sengen kom i din have for den er virkelig kommet det rette sted :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhhh så mange tusinde tak søde Kirsten ❤️ jeg bliver virkelig så glad når i gider skrive en kommentar, og når de så er så fine, så bliver JEG helt ør i hovedet ;0)
   Jeg ved ikke hvor mange senge du har set, men jeg er glad for du så min, og kunne lide det du så :0)
   Ja vi er mange der allerede nu, slås om pladsen i sengen
   Håber du får lavet en lille hygge senge plads i din have, som Jack og du kan nyde
   Knus Lone ❤️

   Slet
 4. Jeg bliver glad, når jeg finder mennesker der lige som jeg har denne store interesse. Det giver en så meget indhold, når man kan lege med ting og sager og få det til at ligne enhvers drøm. Tak fordi jeg ikke er ene, smil. Knus herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Ulla
   Nu bliver jeg rigtig glad, at andre kan få glæde af det jeg viser på min blog
   Jeg elsker at "lege" med tingene, og få vist det billede jeg har i hovedet
   Du er IKKE alene ;0)
   Knus Lone ❤️

   Slet
 5. For den du er heldig - at købe sengen og ikke mindst at møde Charlotte, det er vi vist nok nogle stykker der kunne finde kæmpe hygge ved
  - det ser rigtig hyggeligt ud hos dig med sengen ... så skal du bare ha det gode vejr
  God aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Anette ❤️
   Ja jeg var heldig, både at møde Charlotte og hendes dejlige dreng ❤️ og så også få lov at købe sengen
   Det gode vejr havde vi jo, da jeg satte sengen op :0)
   Sov godt søde
   Knus Lone

   Slet
 6. Der kommer du da til at ligge hele sommeren :-) Hvor er det hyggeligt og sommerligt. Smilede også af klapvognen, ja man kan hvad man vil. Her er det ofte sækkevognen der er uundværlig.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar Anette ❤️
   Jeg plejer også at bruge sækkevogn, men jeg kunne ikke finde den 😂 John sætter den de mærkeligste steder, men klapvognen VED jeg hvor er haha...
   Har allerede taget sengen ind, så jeg kan nyde den i stuen, nu der kommer så meget regn. Så kan den komme ud igen, når det bliver rigtig sommer ;0)
   Knus Lone

   Slet
 7. Hvad gør du med drømmesengen når det er regnvejr ? :D
  Dejligt ser det ud, men jeg tænker straks praktisk.. haha..

  SvarSlet