fredag den 17. juni 2016

Alfe huse

Alferne har længe ønsket sig hver deres hus. De har bare boet i haven indtil nu, men indimellem er det nu rart, at kunne trække inden døre, når den danske sommer ikke viser sig fra sin bedste side. Så jeg måtte igang med at finde nogle sten, der egnede sig godt nok til at blive til alfe huse. Og den dag jeg fandt de to store flotte sten, så det nok meget sjovt ud, da jeg kom gående med to hunde i snor, i en stor regnfrakke med mørkerøde roser, og MEGET store lommer.  Og sent i går aftes, lagde jeg sidste hånd på Rosies, og Tinkerbells nye huse, og der blev udvidet på Fairy Tale Road med nr 1 og nr 2

Her ser I Rosies hus, nr 1

Og Tinkerbells hus, nr 2


Jeg overrakte selv nøglerne til dem, og de blev selvfølgelig leveret på et sølvfad ;o) mindre kunne absolut ikke gøre det.


De har fået lov til at låne en af mine måtter, indtil de selv får en. Og de har allerede sat deres små sko udenfor, på måtten.


Rosie elsker blå


og Tinkerbell er helt klart til lyserød, og selvom hendes fødder er noget større end Rosies, så er de lyserøde sko stadig yndige.Der er blevet så fint i alfehaven, nu hvor husene er sat på plads.


Efter alferne har opdaget, at jeg gerne vil opfylde deres ønsker, hvis det er mig muligt, har det ikke skortet på ønsker. Et af dem er at få en barnepige, en nannie som det hedder på engelsk. Efter de har fået mariehønsene, har de meget travlt, og har derfor brug for hjælp, til at passe de små. Når lille Eva er på besøg, plejer hun altid at passe de små, men hun er her jo ikke i hverdagen, så alferne har brug for en, der kan være her hver dag.
Da alferne ikke holder avis, har jeg lovet at søge en nannie for dem, her på bloggen. 
Så hvis der er nogen der kender en engelsk nannie, eller ihvertfald bare en engelsktalende, da det er alfernes modersmål, så må I meget gerne henvise til mig, så jeg kan arrangere et møde med de to alfer.


Et andet ønske jeg har lovet at opfylde er, at finde en lejer til den bolig, der ligger ved siden af alfehaven. Det er en meget romantisk bolig, med egen have. Den er alt for stor til alferne, så derfor vil de gerne leje den ud.
Jeg kan desværre ikke vise den endnu, da den er ved at blive renoveret. Men den kommer i et af de næste indlæg, så I må meget gerne sige til, hvis I kender en der har lyst til at leje en meget romantisk bolig, ved siden af alfehaven, på Fairy Road Tale nr 3.


Det var lidt om Rosie og Tinkerbells nye hjem, som de er meget meget tilfredse med

Alferne og jeg ønsker jer alle, en rigtig dejlig weekend med masser af kærlighed og solskin

Lone
7 kommentarer:

 1. Kæreste Lone.
  Hvor er du sød når du sådan opfylder deres ønske, for jeg kan da godt se at de har brug for hvert deres.
  Og det er da oplagt at Eva passer på dem når hun er der, men hvem ellers der være deres barnepige, ja det ved jeg ikke lige, men jeg vil tænke over det.
  Dejlige huse og jeg kan godt forstå at de blev glade de små søde alfer.
  God dag til dig og tak for fortællingen om de to havehjælper :-)
  Knus
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære kære Kirsten 💕
   Tusinde tak for din dejlige besked. Jeg er glad for du kunne lide min historie, det er ikke alle der forstår at sådan en gammel kone som mig, render og fantasterer dagen lang hahaha... Men det er nu så hyggeligt 😉
   Måske dukker der pludselig en Nannie eller en ny lejer op 👍🏻
   Håber du får en rigtig dejlig weekend, og giv Jack en krammer fra mig ❤️
   Knus Lone

   Slet
  2. Kære kære Kirsten 💕
   Tusinde tak for din dejlige besked. Jeg er glad for du kunne lide min historie, det er ikke alle der forstår at sådan en gammel kone som mig, render og fantasterer dagen lang hahaha... Men det er nu så hyggeligt 😉
   Måske dukker der pludselig en Nannie eller en ny lejer op 👍🏻
   Håber du får en rigtig dejlig weekend, og giv Jack en krammer fra mig ❤️
   Knus Lone

   Slet
 2. Noe så skjønt!Fairytaile Road....tenk å komme på noe så festlig!!!! Og egne hus ... nei hos deg har alt og alle det bra og blir godt att hånd om! Og så hyggelig det må være både for deg og gjestene dine å gå rundt i en så fantastisk hage...nesten som i et eventyr!! Takk for at du er så herlig og gir meg et herlig smil!!! Og takk for dine fantastiske kommentarer også!!Ha en riktig deilig helg!
  Toveklem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for din utroligt dejlige kommentar sødeste Tove 💕
   Hvor er jeg glad for at jeg fik smilet frem på din læbe. Så er det noget ved at blogge.
   Og ja jeg prøver at gøre alting omkring mig, smukt og eventyrligt, for der findes nok af kedelige ting i livet.
   Samtidig giver jeg jo lille Eva, en masse gode oplevelser 🌸

   Knus Lone

   Slet
 3. Så fantastisk et indlæg. Det får virkelig smilet frem på læberne.
  Så smukt du har bygget huse til dem og hvor er deres små sko da yndige.
  Jeg er total betaget af det hele og er absolut tilhænger af Fairytaile Rode.
  Jeg må simpelthen rundt at spørge i haven om ikke der er nogle af de kyndige damer der kan skaffe en barnepige. Det må de absolut kunne fremtrylle. De kender jo gud og hver mand. Så jeg skal nok vende tilbage hurtigst muligt:)

  Rigtig fantastisk dag til jer alle
  Knus
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh tusinde mange tak sødeste Charlotte 💗 når der kommer så rosende ord fra dig, så er jeg totalt lykkelig 🌸 jeg tror sagtens alferne kan vente på både barnepige og lejer, hvis det er nogen der kender de skønne damer, i din smukke have
   Tak fordi du tager dig tid til at forhøre dig, og rigtig dejlig weekend til dig og din familie.

   Mange knus Lone

   Slet