tirsdag den 6. september 2016

Min sommerfuglebusk

Har ikke været så stor og flot i år, som den plejer. Men det blev da til lidt alligevel, og jeg har pyntet op med nogle af blomsterne i gæsteværelset.


På det gamle klædeskab, står der en stor gammel kurv, og det ser så fint ud med de skønne blommefarvede blomster ved siden af.


Det skønne franske skilt, passer jo helt perfekt i farverne.


Ved det gamle ur, jeg har arvet af min oldemor, ser det også skønt ud med en lille buket.

Her har blomsterne fået selskab af mine flotte sølv æggebægre.


Jeg fandt et gammelt billede af min tipoldemor, min morfars mor, og det ser jo skønt ud at bruge gamle billeder i sådan en opstilling.


Hun var en meget bestemt dame, og var der noget hun havde sat sig i hovedet, ja så blev det sådan. Det er jo lidt sjovt at bruge de gamle billeder til at pynte med, og den bestemte dame, ville nok være en lille smule stolt over at være midtpunkt i et stilleben. 

På et lille skab der også står i gæsteværelset, har jeg en skøn brevholder, som står og pynter, med en gammel pen og blæk. Det er den pen Lady Abigail bruger, når hun laver sine invitationer, til sine teatime parties. Og dér passede de smukke blomster rigtig flot ind.


Jeg synes det ser så skønt ud, når blomsterne er lige ved at slutte med at blomstre, så de smider lidt fra sig. 
Smukt forfald kan man faktisk sige.


Jeg vil ønske jer alle en rigtig dejlig dag

Knus Lone


5 kommentarer:

 1. Smukke smukke billeder Lone.
  Godt du fik lidt ud af busken. Min Sommerfuglebusk som jo er hvid.......
  Har været helt vild i år. Forstår ikke hvem der er gravet ned under den. For det er simpelthen vildt som den gror. Danner en hel mur ned til Frk. Pots have.
  Måske var din tipoldemor en stram dame. Men hun ser fantastisk ud. Hvem der bare havde sådanne minder. Jeg ville ønske jeg havde fotografier af min slægt.

  Rigtig smuk dag til dig søde
  Knus
  Charlotte

  SvarSlet
 2. Mange mange tak Charlotte 💕
  Ja jeg kan godt huske din smukke hvide sommerfugle busk, og jeg har bestemt at sådan en står på min ønskeseddel, næste år.
  Det er lidt sjovt med de gamle billeder, for det er først her efter jeg er blevet ældre, at jeg nyder dem. Før syntes jeg bare de var kedelige og faktisk lidt uhyggelige. Men nu er jeg blevet vild med dem, og bruger dem mange steder i min indretning. Du kan måske lave nogle billeder af dine smukke børn og gøre dem gamle at se på? I sort hvide farver. Bare en ide ;)
  Rigtig dejlig dag til dig smukke 💕

  Knus Lone

  SvarSlet
 3. Så fint du har pyntet op. Jeg har forsøgt mig med Sommerfuglebuske men de klarer ikke vinteren her, men så må der jo bare plantes noget andet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rita 🌸 min plejer at være mega stor, men et eller andet gik galt i år, til gengæld er mine roser så fine.
   Rigtig god dag til dig 💕
   Knus Lone

   Slet
 4. Så fine bilder Lone ..
  Jeg skulle gjerne hatt en sommerfuglbusk i hagen ..så til neste år må jeg huske det .
  Så fantastisk din tippoldemor er !!!!
  Det skaper en egen stemning å bruke de gamle fotografier ...
  Ønsker deg en fortsatt fin dag !
  Klem fra Anne

  SvarSlet