fredag den 1. april 2016

Min skønne have engel

Som jeg skrev den anden dag, har jeg endelig fået taget mig sammen til at lave lidt haveprojekter, og det er så skønt endelig at være kommet i gang. 


Og min skønne have engel, skal altid have en god plads. Den står aldrig det samme sted hvert år. Nogengange får den endda lov til at komme ind ;o)
I år tænkte jeg at den ville være flot, at stille på plante bordet, ved siden af værkstedet/vaskerummet.


Have fuglen som jeg havde inde til påske, og malede om, har fået plads i toppen, og den hviler på en rede, lavet af flettede efeu og kaprifolie grene.
Foran englen, har jeg plantet lidt vintergækker, dorthealiljer og violer. Bagved har jeg sat et af mine gamle vinduer. Det giver sådan en god effekt i stillebenet. 


Den skønne flaske i træ beholderen, var den jeg købte på loppemarked i Sverige. Jeg ville egentlig male den hvid, og have den inde. Men det venter jeg med, for synes den er flottest i den mørke farve, nu den skal stå ude, sommeren over. Kurven som jeg har fået af min søn, får også lov at holde sommerferie under bordet.Jeg elsker at pynte op i haven. Meget mere end jeg kan lide have arbejdet.
Men så er det jo godt, at jeg er vild med afslappede, vilde haver ;o)

Kan i have en fantastisk dejlig fredag, og en forrygende weekend 

knus Lone8 kommentarer:

 1. Sikke en velkomst hver gang man går i værkstedet Lone. Der er virkelig noget smukt at se på. Jeg tror jeg ville gå frem og tilbage hele tiden. Skrue lidt på noget træ og så et smut forbi opstillingen igen:)
  Rigtig rigtig skøn opstilling og virkelig inspiration til at komme igang i haven og få pyntet de forskellige rum op.

  Rigtig skøn 1. april til dig og nyd weekenden i det fantastiske vejr der skulle komme
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Charlotte ❤️
   Det er nemlig ikke så træls at skal ud og ordne vasketøj, eller skrue noget sammen, når det er i flotte omgivelser. Jeg elsker at gøre det pænt i mit univers, så selvfølgelig også i, og ved de lidt kedelige rum ;0)
   Rigtig god weekend til dig ❤️
   Knus Lone

   Slet
 2. Det ser virkelig fedt ud - skøn indgangs velkomst
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange mange tak ❤️ og rigtig god weekend til dig :0)
   Knus Lone

   Slet
 3. så flot det er hos dig ❤️ Altid noget nut lækkert , der møder ens øjne 🌹🌹🌹

  SvarSlet
  Svar
  1. Wheeee så dejligt du kom på søde, og 1000 tak, du er bare så sød❤️
   Knus Lone

   Slet
 4. åh jeg elsker denne engel, den er bare så flot og jeg kan godt huske den fra de andre gange du har vist den. Dejligt at den kan flyttes rundt. Det skal jeg nok ikke gøre med mine tre buttede drenge for den vejer ca. 120 kilo, så den har stået der hvor den blev sat for mange år siden.
  Men det er dejligt som du at den bliver vist forskellige steder da den så får en anden karakter og bruges som øjenfanger eller hvad det nu hedder.
  Så flot at blive budt sådan
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 5. Hihi Kirsten kan godt forstå dine buttede blir stående hvor de er ;0)
  Men ja jeg er også vild med min engel, og især det at jeg kan finde ny plads til den, og at den på den måde får nyt liv ;0)
  Knus til dig ❤️

  SvarSlet