tirsdag den 13. marts 2012

Forårs morgenmad


Herlig forårs skøn tirsdag :)
Hele natten har jeg drømt om en bestemt morgenmad, jeg så på bloggen Newyorkerbyheart.
Den ville jeg lave idag, for det er sådan en rigtig forårs agtig ret
En herlig mad med avocado creme (guacamole), rejer, tomater, rød peber og pocherede æg


Starter med at mose en avocado med hvidløg, jeg river altid hvidløg på mit muskat rivejern, så slipper man for at sidde at tygge på for store stykker hvidløg



Så hakkede jeg lidt tomater og rød peber


Havde fundet lidt rejer frem fra fryseren, der tøede op mens jeg gjorde de andre ting klar
Jeg bruger altid frosne store rejer (jeg synes ikke dem i lage smager ikke godt)



Og tilsidst pocherede jeg æggene
Hældte æggene op i hver sin skål


Så satte jeg en stor gryde vand over, med lidt eddike i, og det må IKKE koge, kun lige være under kogepunktet. Man rører i vandet med en grydeske, til der opstår en hvirvel, og dumper forsigtigt et æg i, og efter 3-4 minutter er det klart. Så gør man det samme med næste æg...

Og MUUUUMS så er der den lækreste friske forårs mad klar ENJOY


Hav en rigtig dejlig dag, og jeg vender tilbage lidt senere med en noget rodet tallerken, men med noget som smagte mega godt ;)

Knus fra Frk Hall

1 kommentar:

  1. Uuuuuhm. Det vil jeg gerne bestille til morgenmad næste gang vi kigger forbi. Jeg skal nok selv taget helt friske æg med. Det er nemligt også vigtigt at bruge friske æg, da hviden så er mere fast og derfor lægger sig tættere omkring blommen. Men lige nu får jeg 15-20 æg om dagen fra de kære høns, så jeg har altid adgang til helt nylagte æg.

    SvarSlet