søndag den 11. marts 2012

Frisk rejesalat


Vi elsker bare denne friske lette udgave af rejecocktail/salat:

Rejer
dild
agurk
lime skal og saft
citron olie

 Det er egentlig en sommer ret, da der skal frisk dild i, men jeg fandt en pose med frisk dild i Føtex, og ved at "kratte" lidt i det, kunne jeg lugte at der var meget smag og duft ved. Og jeg synes jeg kan mærke det er ved at være okay, at begynde at tage forsmag på de dejlige forårs og sommer retterDu vælger selv hvor meget af de forskellige ingredienser der skal i. Der kan næsten ikke komme for meget dild i synes jeg :)
Og agurken flækker jeg på langs, og skraber kernerne ud. Så får du smukke måne formede stykker agurk i din salatJeg bruger altid store rejer fra frost, da jeg synes dem i lage smager "kedeligt"


Så blander du ingredienserne i en skål, og først når salaten skal serveres, blander du lime skal og saft og olie i. Serveres med frisk brød eller i en avocado så det blir lidt "80ér agtigt" ;)
2 kommentarer:

  1. Uhm hvor ser det lækkert ud. Og så kommer jeg lige til at mærke min mave rumle. Kan det mon være fordi jeg har haft så travlt i dag at jeg har glemt at spise noget???? Sig mig hvordan kan det være at jeg vejer for meget når jeg jævnligt glemmer at spise morgenmad og frokost...

    SvarSlet
    Svar
    1. Hihhi jeg har lidt samme problem men ved at det er fordi jeg så ÆDER alt alt for meget om aftenen ;)

      Slet